| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Müzik Hakkında Sohbet & Paylaşım Müzik hakkında genel tartışma, şarkı sözü ve akor paylaşımı köşemiz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#2 | ||
|
Güven hazırlan, konser biletini alıyorum. Pek seversin ya ![]() Bu arada, Noble duman klübü üyeleriyle takılacakmış
|
||
|
Yürüyorum düş bahçelerinde , Gördüm, düşümden büyük bahçe yok ... |
|||
|
|
|
#3 | ||
|
Merak-etme-gelmiyorum-ben-konsere Biletini-erkenden-al-çok-çabuk-tükenecektir-biletler klavyemde-iyice-bozuldu-artık-hiç-boşluk-bırakamıyorum
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Klavye için özür dilerim, ama dokunmadan düştü yemin ederim ![]() Biletler alındı say, gelirsin sen biliyorum
|
||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
nasıl ya noble duman konserine gitmiyor mu yani ? hayırdır inşallah.
|
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
#6 | ||
|
Sen geliyor musun asıl? Noble gelir... |
||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Duman Yeni Album (2008) | NoBLe | Müzik Hakkında Sohbet & Paylaşım | 5 | 03-02-09 02:44 |
| selahattin duman ...vatan gazetesi.. 24.03.2006 | melusina | Beyin Fırtınası, Bilim & Teknik | 1 | 11-09-08 11:57 |
| pink konseri | odxtr | Beyin Fırtınası, Bilim & Teknik | 0 | 12-08-06 12:30 |
| sertab erener konseri | melusina | Kültür ve Etkinlikler | 0 | 05-02-06 19:10 |
| şebnem ferah konseri | melusina | Kültür ve Etkinlikler | 0 | 05-02-06 18:57 |