| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
Arkadaşlar foruma merhaba demek istiyorum öncelikle.Size günlük hayatta pekte karşılaşmadıgınız bir soru yönelteceğim.Lütfen hassasiyetime inanın ve cevaplayın. Eger elinizde 20000 YTL olsaydı hayata nasıl bir girişimde bulunurdunuz.Özellikle alternatif bir işyeri açmak isteseydiniz bu iş yeri ne üzerine olurdu?<!-- google_ad_section_end --> |
||
|
|
|
#2 | ||
|
Bu kadar parayla bir girişim yapılmaz ki sadece harcanır bu para bencee... Ama konuyu yanlış yere açmışsın ilgililer taşır herhalde. Bu mesaj en son " 06-10-07 " tarihinde saat 21:45 itibariyle paşa03 tarafından düzenlenmiştir.... |
||
|
Çay varsa ben bi ayran alayım… ![]() |
|||
|
|
|
#3 | ||
|
24 yaşında 20000 ytl si olan erkek kısmı bence evlenmeli evlenmiş ise çocuğuna hesap açmalı. |
||
|
<center>
<font color="red"><h2>TEK SEVDAM</h2></font> ? </center> |
|||
|
![]() Tebrik edenler >> |
alperen1453 (07-10-07)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
tamam sen işlerini hallet gel ben everecem seni.
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
Bacımın örtüsü batmakta REZİL'in gözüne Acırım tükrüğe Billahi, tükürsem yüzüne M.Akif ERSOY TÜRKÜM DEMEK ÇOK BASİT TÜRK DOĞMAK OLAY DEĞİL, TÜRK YAŞAMAK YİĞİTLİK TÜRK KALMAK KOLAY DEĞİL… |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Ben olsam eğitimime harcardım aklıma ilk bu geliyo... |
||
|
Hayat kısa gelen bir battaniye gibidir.
Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder. Aşağı çekersin omuzların titrer. Ama yine de, neşeli insanlar dizlerini karınlarına çeker, rahat bir uyku uyurlar.. |
|||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Alternatif Usb ler Seçin Beğenin :) | özge | DünyaForum Resim Albümü | 6 | 20-10-07 13:04 |
| Türkler Edison'a alternatif ışık kaynağı üretti | paşa03 | Yeni Teknolojiler ve Haberler | 1 | 22-05-07 08:20 |