| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|
#1 | ||||||||||||||
|
-&-
Fragile Dreams `Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain, bu gece ruhun uyuyor, ama bir gün gerçek acıyı hissedeceksin, maybe then you will see me as I am, belki sonra beni olduğum gibi göreceksin, A fragile wreck on a storm of emotion` Duygu fırtınasında kırılgan bir harabe, Countless times I trusted you, Sayısız kere sana güvendim, I let you back in, Geri gelmene izin verdim, Knowing... Yearning... you know Bilerek... Özlemle... bilirsin I should have run... but I stayed Koşmalıydım... ama kaldım Maybe I always knew, Belki her zaman biliyordum My fragile dreams would be broken for you. Benim kırılgan hayallerim senin için parçalanmış olacaktı. Today I introduced myself, Bugün kendimi tanıştırdım To my own feelings, Kendi hislerimle In silent agony, after all these years, Sessiz ıstırap içinde , bütün bu yıllardan sonra They spoke to me... after all these years onlar benimle konuştular.. bütün bu yıllardan sonra Maybe I always knew... belki her zaman biliyordum... Judgement The inequity of fate Kaderin haksızlığı The pains of love and hate Sevginin ve nefretin acıları The heart-sick memories Kalp ağrıtan hatıralar That brought you to your knees Sana diz çöktüren And the times when we were young Ve bizim genç olduğumuz o zamanlar When life seemed so long Hayatın çok uzun gözüktüğü zamanlar Day after day Gğnler geçtikçe You burned it all away Hepsini yakıp kül ettin (and it`s too late) (ve artık çok geç) All the hate that feeds your needs İsteklerini besleyen bütün nefret All the sickness you conceive Gebe kaldığın bütün hastalık All the horror you create Yarattığın bütün dehşet Will bring you to yo One Last Goodbye How I needed you Nasıl sana ihtiyacım vardı How I bleed now you`re gone Nasıl kanıyorum şimdi sen yokken In my dreams I can see you Rüyalarımda seni görebiliyorum But I awake so alone Fakat o kadar yalnız uyanıyorum ki I know you didn`t want to leave Biliyorum sen gitmek istememiştin Your heart yearned to stay Kalbin kalmayı istemişti But the strength I always loved in you Fakat sende her zaman sevdiğim o güç Finally gave way Sonunda pes etti Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimide aldın götürdün uzaklara In my dreams I can see you Hayallerimde seni görebiliyorum I can tell you how I feel Sana hissettiklerimi söyleyebiliyorum In my dreams I can hold you Rüyalarımda sana sarılabiliyorum It feels so real Bu tıpkı gerçek gibi geliyor And I still feel the pain Ve hala o acıyı hissediyorum I still feel your love Hala sevgini hissediyorum I still feel the pain Hala o acıyı hissedebiliyorum I still feel your love Hala sevgini hissedebiliyorum Somehow I knew you would leave me this way Her nasılsa biliyordum beni bu şekilde terkedeceğini Somehow I knew you could never stay Hernasılsa biliyordum asla benimle kalamayacağını And in the early morning light Ve sabahın ilk ışıklarında After a silent peaceful night Huzurlu, sessiz bir geceden sonra You took my heart away Kalbimi aldın götürdün uzaklara I wish you could have stayed Ben kalabilmiş olmanı dilerdim INNER SILENCE When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me. sessizlik işaret ettiğinde(çöktüğünde) ve gün bittiğinde hayatının ısıği içini çektiğinde ve aşk gözlerinde öldüğünde sadece o zaman farkına varacağım bana ne ifade ettiğinin. Parisienne Moonlight i feel i know you seni tanıdığımı hissediyorum i don`t know how nasıl olduğunu bilmiyorum i don`t know why sebebini bilmiyorum i see you feel for me beni hissettiğini görüyorum you cried with me benimle ağladın you would die for me benim için ölürdün i know i need you sana ihtiyacım olduğunu biliyorum i want you seni istiyorum to be free of all the pain you have inside içindeki tüm acılardan kurtulmak için you can not hide saklanamazsın i know you tried denediğini biliyorum to be who you couldn`t be olamadığın kişi olmayı you tried to see inside of me içimi görmeyi denedin and now i`m leaving you şimdi senden ayrılıyorum i don`t want to go away from you senden uzağa gitmek istemiyorum Please try to understand lütfen anlamayı dene take my hand elimi tut to be free of all the pain you have inside içindeki tüm acılardan kurtulmak için you cannot hide saklanamazsın i know you tried denediğini biliyorum to feel.. hissetmeyi to feel..
hissetmeyi |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||