| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Template Hazır durağan web site şablonları |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Arkadaşlar program içerisinde şablonları olan ve bunların üzerinde programda kendim değişiklik yaparak bir site hazırlamamı sağlayacak programı önerebilirmisiniz? varsa dowland adresi yazarsanız memnun olurum. örnek: Dershane Doktor Döviz Bürosu Eczane Elektrikçi Emlakçı Ferforje Finans Fotoğrafçı Gelinlikçi Gözlükçü Gün Isıcı Güvenlik Firması Hazır Mutfak Hırdavatçı İnşaat – Dekorasyon Kasap Kırtasiye Klimacı vb. site hazırlayabileceğim programlar. |
||
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||
|
başlangıç seviyesi için sana office içinde gelen publisher ı kullanabilirsin. ikinci seçenek Xara Web Styledır. Xara ile nasıl tasarım yapılacağı burada videolu olarak anlatılmıştır. [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] bahsi geçen program budur:
~(; |
|||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||
|
macromedia dreamweaver ve photoshop kullanması zormu. dowland linkini verebilirmisin. |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
kullanımına gelecek olursak. bilmediğin için zorluk tabiki olacaktır. ama dünya üzerinde en çok kullanılan programlardandır bunlar.zamanla alışacağına inanıyorum... |
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Alıntı: 4x47.6MB 1x30.7MB [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] üstad bu linkler kırık galiba? ««« otomatik birleştirme »»»
Bu mesaj en son " 28-06-08 " tarihinde saat 19:09 itibariyle ali_fethi tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Büyük İcat - Otomatik Birleştirme |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
linkler kırık degil.gayet güzel çalışıyorlar
|
||
I'm Awake But My World İs Half Asleep ![]() Rüzgarlar Şarkımı Söyler Yapraklar Bir Bir Düşer Bir Yagmur Damlası Gibiydim Savrularak Yere Sert Düştüm Ben Şimdi Yaşarken Öldüm Elim Kolu Bağlı Bir Mahkum Gibi Dolandım O Günden Beri Gözlerim Kapandı Bende Sustum... |
|||
|
|
|
#8 | ||
|
üstad error veriyor |
||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Program İstekleriniz(Bu Başlıgın Dışında Program İsteginde Bulunmayınız) | reckless | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 129 | 24-12-09 18:40 |
| ağzı olan konuşuyor da, kulağı olan duyuyor mu? | tunabey | Dünya Medresesi | 1 | 17-12-07 18:15 |
| hoş bir site | arumda16 | Site Sizce Nasıl ? | 1 | 19-04-07 21:48 |
| Hafıza kartından silinmiş olan dosyaları kurtaran program | hhsek | Programlar | 0 | 17-04-06 18:47 |