| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Müzik Hakkında Sohbet & Paylaşım Müzik hakkında genel tartışma, şarkı sözü ve akor paylaşımı köşemiz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
Daha önce Athena grubunun da söylemiş olduğu şarkının orjinal versiyonu. eşim söyledi ben çaldım. bu kez değişiklik yapalım dedik video yerine fotograflarımızı koyup kendimizce bir sunum hazırladık. yorumlarınızı bekliyoruz.. [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] youtube'ye giremeyenler için alternatif linkler.. [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] |
||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| en güclü canavar (yorumlarınızı bekliorum!!) | _\\SlipknoT//_ | Knight Online | 5 | 06-02-07 11:44 |
| Çin Dünya'ya yalan mı söyledi? | turabkorkmaz | Güncel Olay ve Haberler | 0 | 24-01-07 04:23 |
| yorumlarınızı bekliyorum:D:D:D:D:D:D:D | s_1905_r | Resimler | 11 | 22-12-06 14:41 |
| Şahin memurlara son limiti söyledi | turabkorkmaz | Güncel Olay ve Haberler | 0 | 25-08-05 18:36 |
| Hayat bana yalan söyledi | titan#6 | Şiirler | 1 | 23-08-05 13:52 |