| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Dünya Forum Oyunları Turnuvalar, Rekorlar ve Oyun Sohbetleri |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
Evet arkadaşlar bütün sorunları dünyalılar ile beraber çözümlüyoruz. Herkes üstteki kişinin sorununu çözecek ve çözülmesini istediği sorunu sonraki yazacak kişiye yakınacak... benim şöyle bir sorunum var. bana günler çok kısa geliyor. günün 24 saati bana yetmiyor. acaba bir günü uzatma şansım var mı ? |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç
|
|||
|
|
|
#2 | ||
|
Evet cevabınız yeryüzünde mevcut halde beklemekte sizi.. Şöyleki : Kutuplarda bildiğiniz üzre 6 ay gece 6 ay gündüzdür... yani 1 gün 1 yıl gibidir ![]() Siz günü ne kadar uzatmak istiyorsanız o derece Kutba yaklaşmanız yeterli olacaktır ![]() -------------------------------- Peki arkadaşlar öğrenciye takan öğretmene takarak bu davranışını düzeltme ihtimali olan bir şey varmıdır? |
||
|
Anladım işi,sanat meğer ALLAH'ı aramakmış;
Gerisi yalnız çelik-çomak''mış.... |
|||
|
![]() Tebrik edenler >>> |
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Bilgisayar Sorunları | cxc | Bilgisayar, Teknoloji ve İnternet Dünyası | 19 | 26-04-08 10:04 |
| Köpek - Bütün Bölümler | guv2000 | Dizi | 1 | 19-02-08 19:06 |
| Bütün Diskeeper Programları | guv2000 | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 2 | 28-01-08 16:55 |
| bütün madde onu anlatır | hekimbey | Dini Dosyalar | 2 | 26-04-07 19:01 |
| pc sorunları ve çözümleri Xp püf noktaları | emre.nisan | Bilgisayar, Teknoloji ve İnternet Dünyası | 3 | 10-12-06 10:55 |