| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|
#1 | ||
|
|
||
|
|
|||
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||
|
heralde bu tür konuların sonu yok. doğum gününe göre hangi hayvansınız, otsunuz, ağaçsınız vs.vs...... var mı bunun bi sonu ?
|
|||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||
|
Fare Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. Kucuk bir arkada$ grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz yaa garip olan şuu özellikler otunkiyle ağacımkiylee fln tutmuuoo
|
||
|
marla.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
yok güv bunların sonu gelmez yakında uzaylı türlerine görede kişiliğimiz yapılır: 8-18 temmuz marslı 8-18 ocak - plütonlu gibi :b Kugu Cok hassas ve narinsiniz. Kolay a$ik oluyorsunuz. Ne cok utangac ne cok giri$kensiniz. Arkada$ grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz." ben kuşmuşum puha
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
inanmıyorum ya en tiksindiğim hayvanmışım fare neyse artık farelere bakış açımı değiştirmem lazım
|
||
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||||||||
|
Yürrü beee (kendime dedim) Nası gazlarım acaba kendimi başka türlü?
|
||||||||||||||||||||||||||
|
...
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
aslan Siz lider olmak icin dogmu$sunuz. Sozunu dinleten, dedigini yaptiran birisiniz. Kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. Insanlarin arkada$ olmak isteyebilicegi birisiniz. |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
al benden de o kadar bende de maymun çıktı ya |
||
|
<center>
<font color="red"><h2>TEK SEVDAM</h2></font> ? </center> |
|||
|
![]() |
| Etiketler |
| dogum, gnne, gre, hangi, hayvansnz |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Doğum Tarihine Göre Hangi Otsunuz | ayy | Astroloji Fal ve Burçlar | 12 | 26-04-08 23:39 |
| Öğretmenler Gününe Özgü (kendim yaptım çok güzel olmasada) | mankafadan | Şiirler | 0 | 30-11-06 18:31 |
| Dogum günü :) | tnt | Kutlama Mesajları | 7 | 10-02-06 14:33 |
| Dogum günü :) | tnt | Kutlama Mesajları | 4 | 06-02-06 20:21 |
| hangi burç hangi burçla anlaşır - anlaşamaz | ferhat | Astroloji Fal ve Burçlar | 1 | 06-10-05 19:54 |