| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Müzik Hakkında Sohbet & Paylaşım Müzik hakkında genel tartışma, şarkı sözü ve akor paylaşımı köşemiz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
Özge guv2000 ve ben DünyaForumu temsilen Duman konserindeydik. Konserin açık havada olması beni zaten aylar oncesinden heycanlandırmıştı bu heyecanın ne kadar haklı olduğunu konser alanına girince daha iyi anladım. Konser her zaman ki gibi çok hareketli başladı 2. bölüm ise daha melankolikti ama ay yıldızlar ve Duman'ın müthiş sahne performansı birleşince ortamda harika bi atmosfer oluştu gecenin en güzel sürprizi ise Duman'ın yeni albümünden 2 şarkı soylemesiydi. Bu konser bana göre harikaydı... Fotoğraflar : ![]() Bu mesaj en son " 16-08-08 " tarihinde saat 16:55 itibariyle guv2000 tarafından düzenlenmiştir.... |
||
|
|
|
#2 | ||
|
evet dostum hakikaten harikaydı ama şu resimlerin daha büyük halini görmemiz mümkün değil mi acaba ?
|
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
#3 | ||
|
metallica konserine gidemeyen bu bahtsız gönül neylesin dumanı tütünü :d:d bu arada kızımın dogumgününe 5 dakika ugramayanları protesto edip kınkınkın kınıyom |
||
|
üç silahşörler dışında tüm silahşörler yalnızdır....
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
duman i severim favori parcamsa kırmıs kalbını muhtesem parca ama bır turlu konserine gitmek nasip olmadi bob sinlarin konserini kacirmadim ya o bana yeter arkadasalr birde istenbullusunuz heralde ama ben izmirden gelmistim bob un konserine ve superdi bir daha ne zaman gelir bilinmez
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
#6 | ||
|
çok güzzel insallah ilerde belki birgün hep birlikte daha güzel birliktelikler geciririz guvencim artık sen de bunun için bir seyler düşünmeye başla... |
||
|
AŞK ARZULADIĞIN VARLIKTA BULABİLECEĞİN TADA SUSAMAKTIR...
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() ««« otomatik birleştirme »»» birde ben sitede hep uzayli olarak kalmak istiyorum mumkunmu
Bu mesaj en son " 21-02-09 " tarihinde saat 22:59 itibariyle apogas remjak tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Büyük İcat - Otomatik Birleştirme |
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() uzaylı değil artık dünyalı dostusunuz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
cok iyi arkadasaliginiz var yaaa tebrik ediyorum sizleri alkis smileyi olsa alkislayacam ama malesef
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Yürüyorum düş bahçelerinde , Gördüm, düşümden büyük bahçe yok ... |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Duman Yeni Album (2008) | NoBLe | Müzik Hakkında Sohbet & Paylaşım | 5 | 02-02-09 20:44 |
| selahattin duman ...vatan gazetesi.. 24.03.2006 | melusina | Beyin Fırtınası, Bilim & Teknik | 1 | 11-09-08 06:57 |
| 15 Ağustos DUMAN konseri | NoBLe | Müzik Hakkında Sohbet & Paylaşım | 5 | 29-07-08 19:45 |
| www.dünyaforum.com | themesenger_10 | Resimler | 4 | 05-03-07 17:22 |
| dünyaforum:) | SMaRtGiRl | DünyaForum Resim Albümü | 13 | 08-01-07 08:44 |