| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Anketler Konu ile beraber anket açarak üyelerimizin fikirlerini öğrenebilirsiniz... (İmlâ kurallarına uyalım) |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
derdinizi anlatabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz kimse yok diyelim. ne bir sevgiliniz ne de tek bir arkadaşınız.. ne yapardınız ? |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç
|
|||
|
|
|
#3 | ||
|
hiç kimse yoksa çok şükür yüce Allah'ım var...ve onun varlığı onun dostluğu herşeye yeter.... Ama tabiiki dostlarımıza ihtiyacımız var onların varlığı hayatımızda büyük bir yasama sevinci ve mutluluk kaynağıdır... Ve eğer şu anımda bi dostum yoksa yanımda işte çok şükür en büyük dostum yüce mevlam var ... Ey sıkıntı ve dara düştüğümde medet edicim ve dayanağım olan, Ey musibet zamanında yegane ümit kaynağım olan, Ey yalnız ve kimsesizlik anımda beni ilahi huzurunda olduğumu hissettirmekle yalnızlıktan kurtaran, Ey gurbet ve yalnızlık anımda yegane sahibim olan, Ey tattığım herçeşit nimet, yalnız Kendi kudret ve rahmetinin eseri olan, Ey keder ve sıkıntılar altında ezildiğimde onları üzerimden kaldıran, Ey muhtaç hale düştüğümde bana yardım eden, Dar ve zor durumlara düştüğümde yegana sığınağım olan, Ey korkulu anlarımda bana yardım eden, Ey hayret ve şaşkınlığa düştüğümde bana yol gösteren Rabbim..... Ey yardıma muhtaç olanların imdadına yetişenlerin en hayırlısı ve en güzeli olan, Ey çeşit çeşit rızıkları umulmadık anlarda en güzel şekilde varlıkların imdadına yetiştiren, Ey ihsanından daha güzeli olmayan, ihsan ve iyilik edenlerin en hayırlısı olan rabbim.... Sana Sığınırım...... Zaten gerçek bi dost bulmak hiç kolay değil ve bulduğunda da değerini çok iyi bilmek lazım..üç günlük dünya için kaybetmemeliyiz dostlarımızı.... Allah (c.c) kimseyi onların kaybıyla imtihan etmesin.... |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
ne bilim valla ama şöle diim eğer bilgisayarım ve internetim varsa hiç sorun olmazdı harbi vallaha kesinlikle hiiç canım sıkılmazdı peeh paso surf başka işim mi yook! |
||
Hee HeYOooo! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Zaten ÇoĞu Zaman Bu Yalnizlik Hİssİnİ YaŞiyorum O YÜzden Pek Yabanci OlmadiĞim Bİ Konu...... Ama Offya Nin DedİĞİ Gİbİ YÜce Mevla Her Yalniz İnsanin Tek Dostudur........................................................... |
||
|
Bacımın örtüsü batmakta REZİL'in gözüne Acırım tükrüğe Billahi, tükürsem yüzüne M.Akif ERSOY TÜRKÜM DEMEK ÇOK BASİT TÜRK DOĞMAK OLAY DEĞİL, TÜRK YAŞAMAK YİĞİTLİK TÜRK KALMAK KOLAY DEĞİL… |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
ben de dostum ya da sevdiklerim olmasaydı ne yapacağımı bilemezdim ama eşkiyalık ruhumuzda var çıkardık yaylalara beaaaaaaaa |
||
|
<center>
<font color="red"><h2>TEK SEVDAM</h2></font> ? </center> |
|||
|
|
|
#8 | ||
|
Yanlızlık cok kötü birşey,insanlar başkalarından bişeyler öğrenebilir.Böyle bir durumda herhalde hayattan connettion off olurdu... |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||||||||
|
işte bu..... |
||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hayatnzda, kimse, yok |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Hayatınızda böyle biri var mı? | chemist_116 | Hikayeler & Denemeler vb... | 7 | 01-11-07 18:36 |
| Hayatınızda Böle Combo Yapanı Gördünüzmü ?? 0000000 İNANILMAZ VİDEO | reckless | Knight Online | 2 | 08-10-06 07:30 |
| Orada kimse varmı:) | megakenan | Kutlama Mesajları | 18 | 04-10-06 08:58 |
| Valla kimse darılmasın ama bence bu forumda paylaşım iyi değil. | kemal23 | Genel Duyuru ve Öneri ve Yönetim Köşemiz | 10 | 23-02-06 06:50 |
| sohbet bölümünü kimse kullanmıyomu | offya | Serbest Kürsü - Genel Bölüm | 21 | 05-09-05 13:36 |