| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
merhaba k750imi jarja takarken dondu gecendede acılmıordu yazılım yukletmıstım duzelmıstı bu seferkı yazılımı benm yuklemem gerekıyor usb kablosu cdsi herseyı yanımda bırı bana yardımcı olur mu acil lutfennn tsklerr |
||
|
|
|
#2 | ||
|
bilgisayarınız aracılığı ile telefon yedeği almış mıydınız hiç ? |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
#3 | ||
|
evet bu gercekten banada lazim benimkiside scilip acilip duruyor sadece isigi yaniyor ama anlatilamayacak sekilde zor bir durum lütfen yardim edinnnnnnnnn |
||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|