| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|
#1 | ||
|
artık key arama derdine son. ekteki programı indirin istediğiniz zaman key aratıp listeleyip indirdikten sonra kasper e gösterin ve sorununuzu çözün. hepsi bu kadar ![]() lütfen bu programda virüs var demeyin. ve hatta kasper bunda virüs var diyor diye hiç yazmayın. kendim de kullanıyorum virüs filan yoktur. programın bulduğu key türleri: kaspersky anti-virüs (kav) 7 kaspersky anti-virüs (kav) 6 kaspersky internet security (kis) 8 kaspersky internet security (kis) 7 kaspersky internet security (kis) 6 Bu mesaj en son " 10-01-09 " tarihinde saat 13:59 itibariyle guv2000 tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç
|
|||
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() Tebrik edenler >> |
mazejik30 (07-09-08)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
ben internet security nin keyleri ölmüş dedim hepsini denedim ve hepsi blacklisted.. yenileri varsa eklersen sevinirim. |
|
mazejik30 (07-09-08)
|
|
|
#7 | ||
|
Bir şey soracaktım, bende kaspersky yüklü şuanda. Dosya virüs koruması ve etkin koruma başarısız diyor. (Daha önceden bir key girmiştim onun dolmasına 618 gün var. ) Sorularım; 1. Bu dosya virüs korumasının ve etkin korumanın çalışmaması çok önemli mi? (lime ya da torrentten çok şey indiriyorum) 2. Bunların çalışmaması bu önceden yüklediğim key'le mi ilgili? Şimdiden tşkkrler!! (kaspersky 7.0.1.325) |
||
|
mazejik30 (07-09-08)
|
|
|
#8 | ||
|
virüs programlarının etkin çalışması tabiki önemli. bilgisayarınıza indirilen ve harici birbirimden yüklenen tüm dosyalar, yani bilgisayar içine giren tüm dosyalar bilgisayara kaydedilmeden önce v.rüs programı tarafından taranmasına etkin koruma deniyor. etkin korumanız aktif olmadığı zaman bilgisayarınızı manuel olarak sürekli taramanız gerekir ayrıca internette gezdiğiniz sırada tarama yapılamayacağı için tüm virüslere açık kapı olursunuz. daha önce yüklediğiniz key kara listeye alınmışsa ve siz daha sonrasında bir kaç kara liste keyi yüklemişseniz aldığınız hata çok normal. anahtarı kasper den komple silin. bilgisayarı yeniden başlatın ve bu konudaki keyleri tekrar deneyin... |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
mazejik30 (07-09-08)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
kaspersky key leri çok işime yaradı. çok teşekkürler. keyleri indiren arkadaşlar denemeye devam etsinler. benim 20.inci denememde etkinleştirebildim. başlardan, ortalardan, sonlardan, karışık denerlerse daha iyi olur. emeğiniz için teşekkürler. |
||
|
![]() |
| Etiketler |
| anahtar, antivirus, antivirüs, güncel, kara, kaspersky, key, lisans, liste, security |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 FULL | _ilker_ | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 16 | 23-02-09 23:42 |
| Kaspersky Personal Security Suite 1.2.66 | reckless | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 0 | 22-07-06 16:58 |
| Kaspersky Internet Security 2006 6.0.12.167 BETA | guv2000 | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 0 | 29-06-05 17:00 |