| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
lakaplarımız
-&-
haydee herkess sınıftaki lakabını sölüüyoo tabii bn baslıorm benmki adımdan dolayıı genelde setosh,set,sete vb. iğrenç adlar sonraa çerkez derler bidee hocalarr papağan bilmiş fln derler ama onlar sayılmaz herhelde heeee bide unutmadan pilot haydiii alttaki sn sölee lakabınıııı.........sahne senin
|
||
|
|
|||
|
|
|
#2 | ||
|
benimde lisede ortaokulda lakaplarim vardi ![]() pire hala bilmiom neden dediklerini ![]() simon ![]() sino Chinno ![]() laz---annemden dolayi:faja_na: seyyar ----disimle her nevi kapagi acardim ozamanlar( seyyar kapak acicagi baabinda )bende cerkezim ondan merak ettim. daha bi suru vara yazamica ![]() bu arada cerkezmisn sen ???? yoksa oylesine mi derlerdi.!?!?!? bende cerkezim ondan merak ettim.. Bu mesaj en son " 24-01-06 " tarihinde saat 20:34 itibariyle Apollon tarafından düzenlenmiştir.... |
||
|
|
|||
|
|
|
#3 | ||
|
aa çerkezm çerkezzz hakikii ![]() ![]() vayy beeaahh demek snde çerkezsn bak o kadar kilit vuruosn bideee
Bu mesaj en son " 24-01-06 " tarihinde saat 20:41 itibariyle ayy tarafından düzenlenmiştir.... |
||
|
marla.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Benim lakabım belli olduğu gibi MaNYaK hocalar bile manyak diyo arkadaşlarımdan çoğu normal ismimi bilmez manyak geldim manyak gidecem herhalde )
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
walla bana ortaokulda fak bazende zak derlerdi bzm kiler ,lisede döyleyemem çok kötü bi lakabım vardı :p , şimdi yurtta zak,zako abi diyenlr bilem var |
||
|
|
|
#6 | ||
|
bana ortaokulda guv ve guv2000 derlerdi. bazende penguven derlerdi. ama ne hikmetse lisede çok sevdiğim bi insan "sapık" diye lakap takmıştı. hala anlamış değilim. belki açıklar bekleyelim görelim |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
bana da ferro ve deli derlerdi neydi o günler ikisini de hala gururla taşırım |
||
|
<center>
<font color="red"><h2>TEK SEVDAM</h2></font> ? </center> |
|||
|
|
|
#8 | ||
|
ESKİMEYEN DOSTUM benim sana o kelimeyi lakap olsun diye deildi söylememdeki amaç öylesineydi bilemezdim öle kalacağını!!! Sen arada bir şuursuz şuursuz konuşurdun bende böle konuştuğun için derdim sapık sapık konuşma diye yoksa gercek anlamdaki sapıklık deildi bahsettiğim.Umarım bu açıklama yeterlidir.gelelim benim lakabıma okadar çokki hengisini yazsam LEGNA,EFTELYA,(hala olduğu gibi)..... öyle gidiyo işte bukadar bitti. hoşçakalın
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
valla ban ilkokulda "inek" demeye cesaret edeezlerdi bide diğer sınıflara karşı sınıfın gururu olduğum için ilkokulda "prfösör,bilim adamı" filan derlerdi sonradan bilinmeyen yönlerimi keşfedenelr oldu "pisiko" falan demeye başladılar (ben bunu geliştirdim internette "pisikopatikalistor" u kullanıyom) en sevmediğim vindovs olmasına rağmen bide "XP" derler arasıra arkamdan "manyak" diye bağırırlar bu lakabı sınıflar arası bilgi yarışmasında ilk olarak ortaya çıkardılar tabi ben bizim sınıfın gurubunda ezeli rakiptim "hamsi yavuz" dediler işte bu kadar |
||
Hee HeYOooo! |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
banada ortaokulda pehlivan diyolardı şimdide pehlivan diyolar sesbebi ise okullar arası güreşte istanbul 2. liğim var o nedenle |
||
|