| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#42 | ||
|
[Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] arkadaşım ben hodun ne demek oplduğunu buldum inş. kendi soyadın bunlardan birine uygundur ![]() ![]() ![]()
|
||
|
![]() Tebrik edenler >> |
gonyaboy (03-06-07)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
orta okulda bi lakabım olmadı ama lisede çok uzun oldugum için 1.78 sırık derlerdi ya amca kızı canatt tuturuk kafayı unutmuşsun![]() ![]()
|
||
|
|
|
#44 | ||
|
valla benim bana küçükken çelet derlerdii damat lakabımda vardı orta okulda şimdi sniper diolar counter strike den dolayı buu |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Konyanın Cihanbeyli ilçesinin bir köyünün adı değil mi? Hani senin nüfüs cüzdanında yazan.
|
||
|
Çay varsa ben bi ayran alayım… ![]() |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
bana yılan derlerdi başkan derlerd. sürekli şimdide sınıfta hep başkan diyorlar ilerde insaklalh baskan oluırum |
||
|
AŞK ARZULADIĞIN VARLIKTA BULABİLECEĞİN TADA SUSAMAKTIR...
|
|||
|
|
|
#48 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
10 aydır hatırlatan yoktu... unutmuşum... bide bu oldu tam oldu diyecem ama bitmiyor ki lakaplar.... tuturuk kafa bunu kuzenler ve yeğenler der genelde şimdi mesai arkadaşlarım melek iş akadaşları medi, evde mediko.. allam noluyooo
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
Dilde gam var,
Şimdilik lutf eyle gelme ey sürur. Olamaz bir hanede mihman mihman üstüne:......... |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|