| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|
#11 | ||
|
![]() Arkadaslar Buda Başka Bir Yöntem En Kısasıda Bu ![]() Bunu Kurup Calıstırdıgınızda Hemen Ürünü Dogruluyo.Ancak Tek DezAvantajı Olsa Gerek Programın Kısayollarını Bozuyo.Yani Yeni Kısa Yollar Atamak Lazım O Kadar ![]() Çalısıp Çalısmadıgını Denemek İçin Crack'imizi Kurduktan Sonra [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] Adresine Girin Vede Çalıstıgını Onaylayın İşte Bu Kadar Basit ![]() Dosya Şifresi [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] |
||
I'm Awake But My World İs Half Asleep ![]() Rüzgarlar Şarkımı Söyler Yapraklar Bir Bir Düşer Bir Yagmur Damlası Gibiydim Savrularak Yere Sert Düştüm Ben Şimdi Yaşarken Öldüm Elim Kolu Bağlı Bir Mahkum Gibi Dolandım O Günden Beri Gözlerim Kapandı Bende Sustum... |
|||
|
|
|
#12 | ||
|
teşekkürler reckless kardeş yöntemin işe yarıyor tüm Alwayslari never olarak deyiştirdim crack işleminide yaptım ürünü dogruladım güncelleştirmelerdede sorun yok 30 dan fazla açıp kapattım sorunyok kilitlenmiyor. |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
30 dan fazla acip kapattim sorun yok diyorsunuz ancak bildigim kadariyla kullanim degil zaman ile alakali bir sorunu var office'in. Kac kere acip kapatmaniz degil kac gun kullandiginiz onemli. Oyle saniyorum ki 7-10 gun icinde kilitleniyor tekrar. Geri yukeleme yaptiginiz vakitte sadece bir kez kullanima izin veriyor. Bilmiyorum ama benim basima geldi. Umarim enterprise versiyonunda bu yasanmaz. Cunku ben Pro versiyonunu kurmustum. |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#14 | ||
|
Tekrar merhaba, Arkadaslar ben Reckless arkadasin verdigi crack dosyasini kullandim ama dogrulama islemi basarili olmadi. Acaba benden kaynaklanan bir sorunmudur merak ediyorum. Basarisiz olan baska arkadas varmi acaba? |
||
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
I'm Awake But My World İs Half Asleep ![]() Rüzgarlar Şarkımı Söyler Yapraklar Bir Bir Düşer Bir Yagmur Damlası Gibiydim Savrularak Yere Sert Düştüm Ben Şimdi Yaşarken Öldüm Elim Kolu Bağlı Bir Mahkum Gibi Dolandım O Günden Beri Gözlerim Kapandı Bende Sustum... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Dedigin gibi kaldirip bir daha denedim reckless ama yine olmadi. Urun anahtari gecerli olmadigi icin dogrulayamadi seklinde bir yazi cikiyor. Gerci kurarken herhangi bir anahtar girmedim yazdigin gibi. sadece always leri Never yaptim okadar. Ama proof.tr icindekileri yaptim. Acaba digerlerinide mi yapmak gerekiyor? |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
merhaba infoofis ben daha önce kurduktan sonra hemen 30 defa açıyordum kilitleniyordu sonra kodları denedim düzelmedi xp'yi formatla yaniden kurdum ofisi kurarken bunları denedim şimdi çalışıyor bu dördüncü deneyişim şimdi oldu ilerde ne olur görücez ancak office setup controllerin içindeki bütün dosyaları not defteriyle açıp hepsindeki alwaysları never olarak deyiştirdim excel wor falan sonrada crack işlemini yaptım oldu |
||
|
|
|
#20 | ||
|
arkadaşlar ben bu sürümü kurmanızı önermiyom çok karışık.hem dosyada kaydette yeni versiyon kayıtederseniz eski sürümlerde açılmaz.program çok karışık menülü bence 2003 daha iyi.benim önerim bu sürümü kurmamanız hem sorun çıkarıyor bası ayarları yapmassanız microsofta bağlanıyor.teşekkürler paylaşımına |
||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Microsoft Office 2007'yi online test edin | zako_06 | Yeni Teknolojiler ve Haberler | 0 | 11-07-06 11:31 |