| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|
#12 | ||
|
Guv de değişir diğer bütün insanlarda ... sanki Guv ün ergenlik zamanlarını bilmiyoz :p Sana okuldayken deseydin "bak kardeş zaman ayırak bi forum sitesi yapak" bana diyeceği tek şey ".iktir lan! giderin evde yatarım banane diğer insanlardan" olurdu... şimdi sitesi var Benim yukardaki kız hakkındaki yorumlarımda kızdan ayrıldıktan ve f1 tarzında kullanılan bi renoult12 arabayla nasılsa ölmeden eve gelip 10 dk sonra siteye girip yazdığım sözler fazla ağır olabilir hatta titan#6 nın dediği gibi hatalarım vardı. bişiler için fazla zorladım kızı ![]() neyse mutlu olmak istiyosak kendimize bi yol çizip o yolda emin adımlarla ilerlemeli, sevgili edinmemeli bulunursada hemen evlenmeliyiz ama hayat hatalarıylada, hüzünleriylede mutluluk verici alsında, görmeyi bilene.
|
||
|
...
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
cxc bu ne degişim gözlerim yasardı:058: insanların böyle pozitif düşünmesi ne gusel :alkis: :kupa: su dünyaya bir kere geliyoz dimi onst:
|
||
|
|
|
#14 | ||
|
|
Bakıyorumda genelde bütün arkadaşlar mutluluğu belaltında arıyo(ama faul yapıyo).Hayır arkadaşlar mutluluk bir çiçekte,bir şarkıda,bir rüzgar fısıltısında,gündoğumu veya günbatımında mutluluk bir güzel sözde bir küçük busede ve her yerde saklıdır.Önemli olan bunları bulup ortaya çıkarmaktır işte o an insanın en mutlu anıdır ve bu güzellikleri yaşayan insan hep mutludur. |
||
|
[Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...]
|
|||
|
![]() |
| Etiketler |
| mutlu, olmak, zor |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Mutlu Yıllar!... | chemist_116 | Kutlama Mesajları | 7 | 01-10-07 11:33 |