DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası...
.

Dünya Forum

Portal Forum Bugünün Mesajları
Geri Git   Dünya Forum > Ödev, Tez, Döküman ve Kaynaklar > Ödev, Tez, Döküman ve Kaynaklar > Din Kültürü, Ahlak Bilgisi ve İlahiyat

---

Yeni Konu Gönder  Yanıtla

Konu Araçları
Eski 18-07-09, 18:11   #1
Konular: 0
7 kere tebrik aldı.
Geçirilen Süre:
1 dk 3 sn

pisişik
Özel Üye
Üye No: 54887

Varsayılan NEyzen hanıma Güzel bir Cevap. [katılan olacaktır, Katılmayan olacaktır, Sorun bu dğl

-&-

[Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...]

NE ararsın Allah İle aramda.

[Bilgisi Olan herkes Allahın Elçisidir uyarmakla mükkelleftir]

----------------------------------------------------------------------------

Sen kimsin ki orucu mu sorarsın.?...

[sana orucunu soran yok.. Eğer Tutmuyorsan, Orucun yararlarını ve sevabını öğretmek içindir, içindir ki cehenneme gitmeni istemeyiz.]

Hakikaten gözün yoksa Haramda...

[benim gözüm yok ama nefsi Emmaremin var.. ]

Başı açığa niye türban sorarsın..

[Biz bir gemideyiz düşün... sen gidiyorsun geminin zeminini deliyorsun bende diyorum ki bak bu gemide 2 miz varız, böyle yaparsan batarız, sen ise diyorsun ki karışma benim işime, ya batacağız diyorum sana. Burda sen ve ben kuluz, Bulunduğumuz gemi Oturduğumuz semt veya yeryüzü ya da heneyse, Batıracak olanda Allah. SEnin yüzünden bizede Bu azap bulaşır sen ise gidiyorsun diyorsun ki karışma benim işime. garip yaratık]

----------------------------------------------------------------------------Rakı içiyorsam sanane...

[Rakı içiyorsam sanane! vurguya bakın, Bir neden belirtemeden sadece tüm şiir boyunca söylediği kelime sanane. Bir insana sanane ne zaman söylenir, Çıkar yol olmadığı zaman... Nedir o çıkmayan yol, ben içiyorum, tamam zararlıdır, haramdır, ateştir ama canım istio, 1-2 mubarek gelince ve beni uyarınca zevkim kaçıo ama haklılar e diyecek bişide yok o zaman sanane diyeyim geçeyiiim... Cahil kadın. Şuan sağ mısın bilemem ama düzelmeden ölmeni hiç ama hiç istemem.]

yoksa kimseye zararım içerim.

[artizliğe bak, Allah yasaklamış banane lan. Onun değil benim Borum öter demek burda... kimseye zararım yok. E vücuda var... Vücut kimin, Sen Allah'a söz VErdiğimiz vakit,Allah elestiburabbikum dediğinde ve seninde BELA dediğin zaman bedenin mi vardı yoksa ruhun mu vardı. Ruhun vardı, Sonra sıran geldi Yaradan Rabbim Bedene koydu bir emanet Olarak, Sense Bu Emaneti sanıyorsun ki benim, İstediğim gibi zarar veririm... Allahın Malına Zarar verme söz konusu.]

İkimizde Gelsek Kıldan köprüye demişsin

[orası bikere meçhul yani Sen Böle Haram iç, Haram konuş, İsyankar Ağızla Allahın değil benim Borum öter de, Sen kıldan köprüye bırak gelmeyi, Oraya Allah seni çıkartmadan Aşağıya Atar... Sen kimse oyun oynuyorsun]

----------------------------------------------------------------------------ben dürüstsem sarhoşkende geçerim,

[1. si sarhoş olan insan Allah indinde dürüst olmuyor ama sen kendi çapında dürüstüm diyorsan, o senin saltanatın altındadır ve oda fanidir, gerçek saltanatta Hakkın saltanatında pekde bi işe yaramaz o dürüstlük, yani kendini kandırma ]

Esir İken Mümkün müdür İbadet ?

[Burda Esirlik yok, Burda esir olan nefsi emmaredir, Ve Oda hep zevk hep zevk hep Allahın istemediği şeyleri ister, ve oda birgün Allahında dediği gibi, [Ve La uksimu bin nefsin Levveme] birgün gelecek kendini kınayacaktır ki (!) neden daha iyi şeyler yapmadım.. Sen burda O kötülük yapacak şeyi Esir olarak tutuyorsun burda esir olan Sen değil, Esir Olan nefistir. Oysaki Nefsin Cehennemi bi görse, Malını canını rakı' nı verirsin ondan kaçarsın.]

Yatıp Kalkıp Atatürk' e dua Et. demişsin. [ne alakası var konuyla]

[Atatürk' te yatsın KAlksın PEygamberimize Ve Onun ümmetine Ve onların hepsine Dua ETsin. Çanakkale Harbi zamanında Türk olup arabistandda Bulunan KAlp gözü açık olan bir Alim harbe katılmadan önce peygamberimizin mezarının ziyaretine gider, KAlp gözü açık birde bakar ki mezarın içi bomboş, Besmele çeker ve şaşırır kalır Allah Allah der böyle şey olur mu ya ? Ne demek PEygamberimiz mezarın da yok. Sonra bi ağacın altına gider der ki kafam yerine gelsin bi, orda uyku alır bu Hocamızı, Birde görür kü rüyasında Efendimizin Elinde Bir tabanca, Bir sağa koşturuyor bir Sola, Alim Direk Sorar Ya REsullallah Hayırdır nedir bu telaş, NEyden kaçıyorsun, Nere gidiyorsun der, Nerdesin Ne yapıyorsun der Efendimizde Ona bakarak, Şuan Çanakkalede kardeşlerimle Beraber Harbdeyim.]

çanakkalede bir yabancı askerin söylemi şöyledir,

- Biz karaya çıkmıştık gözyüzünden siyah bir sis geldi biraz uzaktaki yerde duran Askeri Bölüğün içinden geçti, Sis kaybolduğunda Onlarda KAyboldu, Akabinden ne haber aldık ne ses ne seda.

Allah Yardım etmemiş mi ? Şimdi Asıl Allahın Kurduğu ülkede Sen git Allahın Hoşuna gitmeyecek şeyleri yap, Buna köpekler güler yani sana, ! ]

Senin Gibi Dürzülerin yüzünden...

Şiiri okumaya başladığımdan beri neyzen hanım, Ağzınızdan bi Temiz Cümle çıkmadı, Bu Devirde PEygamberimiz olsaydı, Senin o [Söylemek istemiyorum af buyurun ama demek zorundayım] dürzü diye tabir ettiğin kişinin yaptığı şeyleri yapardı, demek kiiiii Sen yolda peygamberimizi görsen onada aynı şekilde davranacaksın,e çünkü uyarıcı kim, Allahın elçisidir, Uyarmakla mükellef bişi diyemezsin ki, Görevi Allahın peygamberliği, uyarması,Senide Bizim Gibi uyarınca Yine zoruna gidecek ve aynı şekilde onada davranacaksın.

Eğer o veya biz Uyarıyorsak, Cehenneme gitmeni istemediğimiz için. Bide Aynı gemideyiz.

Bakın cahilliğin sonu nereye çıkıyor.

Dininden soğuyacak bu millet,

Uyarmak mı İnsanı dininden soğutur yoksa [!] bira içerek mi, açık giyinerek, Haram konuşarak mı, Allah'a karşı gelerek mi ?

Bakınız, Uyarmaktan sonra ki dediklerimi yapana Allah İmanının tadını nasip etmez, bu ne demek oluyor biliyor musunuz tam Söylediğiinz cümlenin cevabı, Dininden Millet böyle SOĞUR !

----------------------------------------------------------------------------İşgalde ki hali sakın unutma,

İşgalde ki hali zaten Güzel bir biçimde Anlattım. Sanada birgüzel Kapak Oldu NEyzen hanım.

Ona dil uzatan yok,

Ama Rabbimiz o değil, Allahtır. Bunun bilincindeyiz.

Sen anandan gene çıkardın amma...

[Sen anandan çıkmışsın ama odun olmak için, Hayvan gibi yemek için, Hayvan gibi eğlenmek için çıkmışsın. Allahtan kitaptan haberin yok. Bi Hayvanında yok [özür diliyorum Hayvanın var, O bile senden üstün oluyor bu durumda] sonra sadece ye iç otur, Hayvanda aynısını yapıyor, Sonra cinsel Münasebette bulun, Bunu Hayvanda yapıyor, Ama işte bak ne diyecem, Onlardan ayrılan bir özelliğimiz olmalı, Nedir O, Rabbimizi tanımak, Kurallarına uymak, Sen anandan çıkmışsın da ya Annen Hayvan, Yada Annen Bi eşeğin altında maruz kaldı [özür diliyorum arkadaşlar, İşin ciddiyetliği bunu gerektiriyor]

baban kimdi bilemezsin şerefsiz,

Burda Anneyi Babayı Tayin eden ülkemidir Allah mıdır ? İlk olarak bunu bilincimize yerleştirelim, Ben biliyorum pakistanda, afganistanda, Filistinde, Somalide, Senin anana göstermediğin saygıyı, Senin babana göstermediğin hürmeti gösteriyorlar, Senin Bahsettiğin Durum bu olsa gerek, Çünkü Şuan dünyada ki En Rahatsız, Hasta Ülkeler varsa onlar, Bu bir imtahandır geçecektir. İnşallah ölmüşsen, Rüyamda senin Şuan ki Halini Görürüm]

Kişişel notlar:

Bazı insanlarımız içiyorum ama sarhoş olmuyorum diyerekten alkol alıyorlar...

Bakınız güzel kardeşlerim. Allah nasıl içtiğine bakmaz, Kişiye göre Hükümde Vermez, Yani Sen 3 bardaktan sarhoş oluyorsun, sen o zaman 3 bardak iç, Sen 6 bardakdan sarhoş oluyorsun o zaman sen 6 bardak iç diye hüküm vermez lakin Hüküm herkes içindir bundan da çıkartırız ki nasıl içtiğine dair soru gelmeyecek ve lakin niçin içtiğine dair sorular gelecektir,

Asıl rüya olan burasıdır, Rüyanızı mı kurtarmak istersiniz [geçici olduğunu biliyorsunuzdur rüyanın kesinlikle] Yoksa, Normal Hayatınızımı kurtarmak ister siniz ?

şahsi fikrim, Rüyasını kurtarmak isteyenler ne aptal ne aptal.!

NOT:= alıntıdır.
pisişik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla
----

Konu Araçları

Saat 11:03.

DunyaForum© bir guv2000 ürünüdür.