| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Windows Windows ile ilgili herşey. İpuçları, Sorun Çözümleri, Sohbetleri vb... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
Arkadaşlar Bilgisayarımın sağ alt köşesinde office yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz diye bir ikon çıkıyor. guv2000 arkadaşımız sağolsun Office 2007 yi legal hale getirmeyi çok güzel tarif etmiş fakat office xp yi bu yolla legal hale getiremedik.Bilen yardımcı olabilek olan varsa sevinirim.Saygılarımla |
||
|
|
|
#3 | ||
|
legal xp yı ındır her seyı o yapıyo zaten 4 adım da yapıyorsun adım adım tıkla cıkıyor kolay yanı yapamazsan resımlı gosterırız |
||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| office ve xp eğitimi | tunabey | Program Anlatımları Bölümümüz | 6 | 26-03-09 07:42 |
| Ofis Yazılım Sahteciliği | bertone79 | Windows | 2 | 25-02-09 12:11 |
| Open Office 2.0.4 | reckless | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 0 | 21-10-06 10:24 |
| Office DocumentsRescue Pro 4.1.144 | reckless | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 0 | 22-07-06 12:04 |
| Open Office 2.0 TR | reckless | A'dan Z'ye Tam Sürüm Program Arşivi, Crack ve Serial | 1 | 12-07-06 21:41 |