| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Anketler Konu ile beraber anket açarak üyelerimizin fikirlerini öğrenebilirsiniz... (İmlâ kurallarına uyalım) |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Öğrenim Durumunuz Nedir ? | |||
| Hiç Okumadım |
|
3 | 3.30% |
| İlkokul |
|
3 | 3.30% |
| Ortaokul |
|
5 | 5.49% |
| Lise |
|
28 | 30.77% |
| Üniversite |
|
50 | 54.95% |
| Yüksek Lisans |
|
2 | 2.20% |
| Yüksek Lisansın da üstü |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 91. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
Öğrenim Durumunuz Nedir ?
-&-
Mezun olabilecek miyim belli değil ama şu an itibari ile Fırat Üniversitesi öğrencisiyim malesef
|
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç
|
|||
|
|
|
#4 | ||
|
unideim ama 6 sene oldu hala bitmedi su internete ayırdıgım zamanın 4/1 ni okula versem doktor olurdum ve nete verdigim parayla değil eve bilgisayar cafe acardım |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
bende fırat üniveristesi 3. sınıf öğrencisiyim |
||
|
<center>
<font color="red"><h2>TEK SEVDAM</h2></font> ? </center> |
|||
|
|
|
#6 | ||
|
öğrenciliğimin son 3 ayını yaşamaktayım.. sakarya uni.mütercim tercümanlık almanca ilk mezunlardan olacagm....
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
FIRAT Ü. TEKNİK EĞİTİM FAK. BİLGİSAYAR ÖĞRT. 2 SINIF ÖĞRENCİSİ'yim (şu an itibari ile)
|
||
|
![]() |
| Etiketler |
| renim, durumunuz, nedir |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| osmanlıca öğrenim programı | canatt | E-Kitaplar | 4 | 22-11-07 16:54 |
| Gm Nedir-Görevleri Nedir Ayrıntılı | F@T@L | Knight Online | 0 | 07-02-07 18:49 |
| Din Nedir? | emre.nisan | Dini Soru ve Cevaplar | 0 | 21-12-06 10:40 |
| Öğrenim Kredileri ve Burslara Zam | turabkorkmaz | Güncel Olay ve Haberler | 2 | 19-10-06 20:27 |
| Adinizin Bas Harfine Gore Ask Durumunuz | tokmak23 | Garip Olaylar Enstanteneler | 9 | 10-04-06 17:10 |