| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Anketler Konu ile beraber anket açarak üyelerimizin fikirlerini öğrenebilirsiniz... (İmlâ kurallarına uyalım) |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Öğrenim Durumunuz Nedir ? | |||
| Hiç Okumadım |
|
3 | 3.30% |
| İlkokul |
|
3 | 3.30% |
| Ortaokul |
|
5 | 5.49% |
| Lise |
|
28 | 30.77% |
| Üniversite |
|
50 | 54.95% |
| Yüksek Lisans |
|
2 | 2.20% |
| Yüksek Lisansın da üstü |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 91. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#12 | ||||||||||||||
|
kocaeli ünv. halkla ilişkiler mezunuyum....
|
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Endüstri meslek lisesi mezunu olup üniversite sınavını 15 dk de (hayatımın en büyük salaklığıydı) bitirmiş olup delicesine pişmanım. hey gidi hey amma zaman geçmiş okul yıllarından |
||
|
...
|
|||
|
|
|
#15 | ||
|
Fırat ünv. 2. sınıf veteriner |
||
|
BİR ÇİVİ YÜZÜNDEN
BİR NAL KAYBEDİLDİ BİR NAL YÜZÜNDEN BİR AT KAYBEDİLDİ BİR AT YÜZÜNDEN BİR YİĞİT KAYBEDİLDİ BİR YİĞİT YÜZÜNDEN BİR MESAJ KAYBEDİLDİ BİR MESAJ YÜZÜNDEN BİR SAVAŞ KAYBEDİLDİ BİR SAVAŞ YÜZÜNDEN BİR DEVLET KAYBEDİLDİ BİR ÇİVİ YÜZÜNDEN ... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
malesef fazla okuyamadım arkadalar orta okul mezunuyum hayat okulunda yuksek ihtisas goruyorum...:puah: :puah: :puah: |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
bende ünv. bu sene başladım. inşallah biter şu okul abime çektiysem zor biterde hayırlısı.... (bu arada abim KESHH) |
||
|
|
|
#19 | ||
|
ilkokulu 10 sene de bıtıremeyınce tasdıkname verdıler basarımdan dolayı
|
||
|
Biz İsyankar Sokaklarda Büyüdük Gülüm Ballı Ekmek Yemeyi Buz Üstünde Paten Kaymayı Bilmeyiz. Biz 10 Yaşında Hayata 15 inde İse Kasıp Kavuran Aşklara İsyan Ettik Biz Bizi Sevenleri 5 Kuruşa Satmayı Bilmeyiz Be Gülüm
|
|||
|
![]() Tebrik edenler >> |
satrançcı (04-02-07)
|
|
|
#20 | ||
|
sakarya elektrik-elektronik müh. ama 2 ay sonra sadece elektrik elektronik müh. |
||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| renim, durumunuz, nedir |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| osmanlıca öğrenim programı | canatt | E-Kitaplar | 4 | 22-11-07 16:54 |
| Gm Nedir-Görevleri Nedir Ayrıntılı | F@T@L | Knight Online | 0 | 07-02-07 18:49 |
| Din Nedir? | emre.nisan | Dini Soru ve Cevaplar | 0 | 21-12-06 10:40 |
| Öğrenim Kredileri ve Burslara Zam | turabkorkmaz | Güncel Olay ve Haberler | 2 | 19-10-06 20:27 |
| Adinizin Bas Harfine Gore Ask Durumunuz | tokmak23 | Garip Olaylar Enstanteneler | 9 | 10-04-06 17:10 |