| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Beyin Fırtınası, Bilim & Teknik Düşünen ve Tartışabilen Beyinler Buraya |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||
|
-&-
bencee kesinlikle deil ben rock dinlerm ama rap aslaa hadii yorumları aliim tartışabilien beyinler sizce rock ile rap aynıı kandan mıı |
||
|
|
|||
|
|
|
#2 | ||
|
iki türlü rap var bence.... 1.cidden bu duzene isyan eden,toplumun sorumluluklarını hatırlatmak ,dikkat cekmek için yapılan rap örnegin ceza,sagopa kajmer,eminem 2.de sacma sapan sebeblerle yazılan aptalca cıstak cıstak muzik yapan gruplar..örenekleri çok ...snopp dog,ege cubukcu.vs rock bambaska bişey...2.turde saydıgım isimler rap i kötuleştiriyor.ama iki müzik türü de isyandır... amarock her zaman agır basar benim için... |
||
|
|
|
#3 | ||
|
hayır rap ile rock aynı kandan olamaz mümkün deil ben şahsen rock dinliyorum ama hiç bir kuvvet bana rap dinletemez.. |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
özunde baskaldırı var ama farklı....temel acısından aynı duygulara sahipler bence..ama işleyişe gelince tabi ki rock daha etkiili... |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
rock ile rap in aynı kandan olabilecegi yargısını nasıl cıkardın bilmiyorum .tamamen soru olamıycak mantıksız bir cümle sarfedilmiş.. |
||
|
|
|
#6 | ||
|
eğer benm cümlemi okursan göreceksn bende rap ile rockın aynı kandan olamiyacağını yazdım ama rap ile rock aynı kandandr diyenlerde var hatta şarkı sözlerinde bile geçior hatta melusina tam olmasada özünde benzer şeylerin yattığını sölüyor bende merak ettim aynı kandandır diyenleri herkesin fikirlerini zaten burası tartışma bölümü yanii ben size rap ile rock aynı kandan demiorm siz nasıl düşünüorsnz diorm |
||
|
marla.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||
|
paylaşımlarda ben mantık arayanlardanım.bu baltalamak deiğildir.düşüncelerimi acıkladım.bana mantıksız gelen başkalarına mantıklı gelmiş olabilir.benım sorunum değil.kişinin kendi tercihidir.yorumum karsısındaki tutumu. |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
müzik tartısalım beyler hanımlar....mantıklı ya da değil..onu tartısmıyoruz...konu bir daha belirtmek isterim ki müzik...kaldıgımız yerden devam... |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
mantık diye birşeyi tartışmamak ..muzıkte aramamk ..mantık herşeyde vardır..burası her gelenin içini istediği gibi doktüğü bir yer değil heralde. muzikte de diğer alanlarda olduğu gıbı mantıklı sorular talep ederim.bu forumun bir uyesi olarak. |
||
|
![]() |
| Etiketler |
| rock, ile, rap, ayn, kandan |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Rock mu Rap mi ? | _\\SlipknoT//_ | Anketler | 27 | 18-01-09 17:27 |
| Türkiye'de ROCK... | rrphzz | Anketler | 37 | 24-09-08 19:49 |
| 385 ferrari aynı pistte | tunabey | DünyaForum Resim Albümü | 0 | 18-07-07 10:54 |
| aynı hikayeler | satrançcı | Fıkralar & Yazılar | 1 | 04-05-07 10:10 |
| Erkek Değil mi...Hep Aynı | Silent Scream | Karikatür | 5 | 06-10-06 14:14 |