| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#11 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
aynen benim de sevmediğim derslerin defterleri kara kalem çalışmaları ile doludur.. yazılar,şekiller,resimler vs. vs |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#12 | ||
|
Ya uyurdum yada arkadaşla muhabbet ederdim ama büyük ihtimal uyurdum cünkü bu bende kötü bir alışkanlık oldu derse girmemezlik yapmazdım ama sıkıcıda olsa kulak dolgunlugu oluyor hemde böylelikle devamsızlık sorunu ortadan kalkıyor
|
||
|
BİR ÇİVİ YÜZÜNDEN
BİR NAL KAYBEDİLDİ BİR NAL YÜZÜNDEN BİR AT KAYBEDİLDİ BİR AT YÜZÜNDEN BİR YİĞİT KAYBEDİLDİ BİR YİĞİT YÜZÜNDEN BİR MESAJ KAYBEDİLDİ BİR MESAJ YÜZÜNDEN BİR SAVAŞ KAYBEDİLDİ BİR SAVAŞ YÜZÜNDEN BİR DEVLET KAYBEDİLDİ BİR ÇİVİ YÜZÜNDEN ... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
elektronik devreler çizer yada kod satırları yazardım ... elektronik devreler çoğunlukla çalışır komut saturları hatalarla dolu olurdu... geyik yapardım. bide kitap okurdum ... bunların tümü sıkarsa uyurdum ama keşke uyumasaydım
|
||
|
...
|
|||
|
|
|
#14 | ||
|
bence sıkıcı ders yoktu.. sıkıcı hoca vardı... sıkıcı hocanın canımı sıkmaması için ben hocanın canını sıkardım oh olsun onlara...çileden çıkardı gariplerimm.... |
||
|
Dilde gam var,
Şimdilik lutf eyle gelme ey sürur. Olamaz bir hanede mihman mihman üstüne:......... |
|||
|
|
|
#15 | ||
|
teknolojik olan ne varsa kullanırdım ... ![]() daha yaratıcı bir anımda isem şöyle listeler yapardım (hâlâda yapıyorum) Banka soyma planı... Zengin olma yolları... İnsan ömrü 350 yıl olsaydı ne olurdu... gibi... |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
telefonda oyun oynarım weya adamımla adam asmaca falan... |
||
|
Hayat kısa gelen bir battaniye gibidir.
Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder. Aşağı çekersin omuzların titrer. Ama yine de, neşeli insanlar dizlerini karınlarına çeker, rahat bir uyku uyurlar.. |
|||
|
![]() Tebrik edenler >> |
ufaklık (10-03-07)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
bende genellikle hep arka taraflarda otururum. önde oturmayı sevmem ya hayal kurarım yada telfonumu oynarım
|
||
|
|
|
#18 | ||
|
Sıkılıcaım derse eğer devam zorunluluğu olsa bile , son devamsızlık hakkıma kadar kullanıp gitmedim.Gitmezsem kalacaım durumdaysam mecburen gittim.Ama arka tarafta oturup vakit nasıl da geçmiyor diye sıraya her bunaldıımda saati yazdım ve ders sonunda kaç kez sıkıldıııma bakıp güldüm
|
||
|
Yürüyorum düş bahçelerinde , Gördüm, düşümden büyük bahçe yok ... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
uyuyorum son zamanlarda yada kendimi dersden attırmak için çabalıyorum ders çalışırken hayattan bezmek böle bişe
|
||
|
marla.
|
|||
|
|
|
#20 | ||
|
benım butun derslerde canım sıkılıyoo sureklı defterıı karalıyrum... yer nkamadı artık:d he bıde kenan dıye bı arkadasım war espırı canawarı soguk esprıleırı ıle daraltıyo benı |
||
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| s305k305c305, derslerde, yapars305n305z, yada, yapard305n305z |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| 4m FINE 9NG crack yada serial arıyorum | mLh | Crack ve Serial | 4 | 29-01-10 13:37 |
| Görünmez olsaydınız ne yapardınız | hekimbey | DunyaForum Oyunları | 22 | 16-01-08 10:25 |
| laik olmak yada olmamak | nazokiraze | Güncel Olay ve Haberler | 15 | 23-10-07 20:30 |
| Kaparo almak yada vermek harammıdır?? | emre.nisan | Dini Soru ve Cevaplar | 0 | 07-12-06 09:05 |
| 8x8 = 5x13 ? yada 64=65 ? | guv2000 | Garip Olaylar Enstanteneler | 6 | 30-01-06 14:45 |