| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Müzik Hakkında Sohbet & Paylaşım Müzik hakkında genel tartışma, şarkı sözü ve akor paylaşımı köşemiz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#2 | ||
|
""Müzik hakkında genel tartışma, şarkı sözü ve akor paylaşımı köşemiz"" sitemizde mp3 bulunmamaktadır. |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
#3 | ||
|
Abdurrahman Önül kabede nasıl bulabilirim ilahiyi yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
I'm Awake But My World İs Half Asleep ![]() Rüzgarlar Şarkımı Söyler Yapraklar Bir Bir Düşer Bir Yagmur Damlası Gibiydim Savrularak Yere Sert Düştüm Ben Şimdi Yaşarken Öldüm Elim Kolu Bağlı Bir Mahkum Gibi Dolandım O Günden Beri Gözlerim Kapandı Bende Sustum... |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() Tebrik edenler >> |
mustibishi (04-01-08)
|
|
|
#9 | ||
|
kardeşler alın size 2008 albumlerini Direk ındırme lınkı Rapıd yok Megashare yok bekleme yok direkt link bbbbbbbbbbbbbb Bu mesaj en son " 28-06-08 " tarihinde saat 17:32 itibariyle guv2000 tarafından düzenlenmiştir.... |
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
Paylaşım işlevi gören bir bir program indirirsen istediğin kişinin albumden istediğin şarkıyı-oturduğun yerden- indirebilirsin. Döküman paylaşımının yanı sıra müzik de paylaşılabiliyor. Tabi bu suç mudur bilemem Eğer suçsa ben de kullanmıyor olabilirim. ![]() Forum sitelerinde mp3 bulunmaz. Bulunursa da suçtur. Kaldı ki guv2000 basımızdayken, dunyaforum suç içeren hiçbir şeyi bünyesinde barındırmaz.
|
|
Yürüyorum düş bahçelerinde , Gördüm, düşümden büyük bahçe yok ... |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| şarkı söyleyelim.... | melusina | DunyaForum Oyunları | 104 | 01-02-08 16:23 |
| Athena`dan Fenerbahçemiz`e 3 Şarkı | chemist_116 | Fenerbahçe | 4 | 17-01-07 05:48 |
| Yaşar - Şarkı Sözleri | reckless | Şarkı Sözleri | 0 | 24-10-06 19:42 |
| HaCKeR ŞaRKı SöZLeRi :s:s | student_1231 | Fıkralar & Yazılar | 2 | 21-09-06 14:43 |
| mevsimlik şarkı | arzu2000 | Yılmaz Erdoğan | 0 | 16-03-06 14:21 |