| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#1 | ||||||||||||||
|
Star TV'nin Telefon Numaraları!
-&-
Alo Star Hattı: 0 (212) 478 07 87 Doğan Tv Center 34204 Bağcılar / İstanbul Telefon : (212) 413 50 00 Faks : (212) 413 55 50 bizeyazin@startv.com.tr ''Asrın Kepazeliği''ne bir tepkide siz koyun! Fenerbahçeli arkadaşlar sessiz kalmayın dün yapılan rezilliğe karşı tepkimizi belirtelim ben mail attım eğer telegol denilen o iğrenç program yayından kalkmazsa izlemiycez starı falan diye lütfen sizde tepkinizi dile getirin... |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|
#2 | ||
|
ewet yaa dünkü rezaletin bedelininödenmesi gerekir.>Bizim 100.yılımızda bu tür komplolara karşı daha dikkatli olmamız gerekir.Biz büyük FENERBAHÇE taraftarı olarak bunun peşini bırakmayacağız... |
||
|
![]() Tebrik edenler >> |
golge_39 (28-11-06)
|
|
|
#3 | ||||||||||||||
|
bizi yıkmaya 100.yılımızı zehir etmeye kararlılar ve düğmeye bastılar baktılar hakemlerle falan olmuyo yenemiyolar sahada ,saha dışı olaylarla üstümüze geliyolar bu kez ama olmayacak farkında olmadan bize iyilik yaptılar bu olaylar bizi dahada hırslandırır ve kenetler haberleri olsun yaptıkları oyun kendilerine dönecek!!:mad: hepimiz duyarlı davranıp tepkimizi dile getirelim bakın nasıl geri adım atıcaklar. |
||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
durum nedir ? fenere ne yaptılar? haberim yok benim lütfen açıklar mısınız... |
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
dün geceki telegolde bir itirafcı cıkartıp fenerbahcenin 2000-2001 yılında sampiyonlugu GALATASARAY'ın elinden sikeyle alınmasını felan acıkladılar.dogruluk oranıda yüksek çünkü telefon konusmaları görüntüler belgeler vs gibi seylerle kanıtladılar... |
||
I'm Awake But My World İs Half Asleep ![]() Rüzgarlar Şarkımı Söyler Yapraklar Bir Bir Düşer Bir Yagmur Damlası Gibiydim Savrularak Yere Sert Düştüm Ben Şimdi Yaşarken Öldüm Elim Kolu Bağlı Bir Mahkum Gibi Dolandım O Günden Beri Gözlerim Kapandı Bende Sustum... |
|||
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
|
||
I'm Awake But My World İs Half Asleep ![]() Rüzgarlar Şarkımı Söyler Yapraklar Bir Bir Düşer Bir Yagmur Damlası Gibiydim Savrularak Yere Sert Düştüm Ben Şimdi Yaşarken Öldüm Elim Kolu Bağlı Bir Mahkum Gibi Dolandım O Günden Beri Gözlerim Kapandı Bende Sustum... |
|||
|
|
|
#8 | ||
|
zaten fenerden de bu beklenirdi.baksana adam klupler birliğine bile rest çekti.gelmedi.ve daha neler nelerrrrr..neyse fenerli arkadaşlar kusura bakmazlar artık:d AHHH ULAN ŞU TAKIMI İTALYADA JUVENTUS GİBİ KÜME DÜŞÜRMEZLERKİ!
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
dostum actığın topicler veya yazdığın cvplar hep fenere düşmalık içeren ve tahrik eden msjlar lütfen forum içinde sorun yaratacak ve polemik yaratacak davranışlar sergilemiyelim |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
AŞK OCAĞINDA CAN OLMAK
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Bu Konular İlginizi Çekebilir...
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| New STAR SOccER 3 | reckless | Oyun İndirme | 0 | 09-10-06 08:12 |
| Telefon Teleskopu | turabkorkmaz | Yeni Teknolojiler ve Haberler | 1 | 11-07-06 07:36 |
| Nokia 6600 Telefon için tam telefon formatı çekme | k.gurturk | Programlar | 1 | 07-07-06 11:10 |
| telefon mesajları | pi.com | Fıkralar & Yazılar | 2 | 24-06-06 16:23 |
| telefon | hasak55 | Komik Herşey | 1 | 01-07-05 12:44 |