| DünyaForum'dan Herkese Nakit Para Kazanma Şansı ve Dahası... | . |
|
|||||||
| Kayıt | Oyunlar | Resimler | Kurallarımız * | VİDEOLAR | Takvim | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Anketler Konu ile beraber anket açarak üyelerimizin fikirlerini öğrenebilirsiniz... (İmlâ kurallarına uyalım) |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kaç Yaşındasınız ? | |||
| 1993 ve 1991 (15 ve 17 arası) |
|
21 | 13.38% |
| 1990 ve 1988 (18 ve 20 arası) |
|
17 | 10.83% |
| 1987 ve 1984 (21 ve 24 arası) |
|
45 | 28.66% |
| 1983 ve 1980 (25 ve 28 arası) |
|
42 | 26.75% |
| 1979 ve 1976 (29 ve 32 arası) |
|
12 | 7.64% |
| 1975 ve 1971 (33 ve 37 arası) |
|
7 | 4.46% |
| 1970 ve 1960 arası (38 ve 48 arası) |
|
7 | 4.46% |
| 1959 ve öncesi (49 ve üstü) |
|
3 | 1.91% |
| 1997 ve 1994 (11 ve 14 arası) |
|
3 | 1.91% |
| 2001 ve 1998 (7 ve 10 arası) |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 157. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
|
|
#81 | ||
|
bence her yastan azda olsa üyemizin olması sevindirici. |
||
|
AŞK ARZULADIĞIN VARLIKTA BULABİLECEĞİN TADA SUSAMAKTIR...
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#84 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
?
|
|||||||||||||||||||||||||||||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
22 olmuşum hiç farkında diilim yaaa ![]()
|
||
|
git hadi git ciğerim yanıyor
son gece bu beni sevsen ne olur kim saracak beni kim sevecek dur dokunma yüreğim acıyor sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver terkedilişim ilk değil alışır gönlüm sevilmeden sevmek varya o daha beter... |
|||
|
|
|
#86 | ||
|
|
||
![]() [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] | [Linkleri Sadece Dünyalılarımız Görebilir. Dünyalı Olmak İçin Tıklayınız...] güven göç |
|||
|
|
|
#87 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() geç oldu ama güç olmadı neyseki... |
|
git hadi git ciğerim yanıyor
son gece bu beni sevsen ne olur kim saracak beni kim sevecek dur dokunma yüreğim acıyor sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver terkedilişim ilk değil alışır gönlüm sevilmeden sevmek varya o daha beter... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#88 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
bilmiyorum her sene değişiyor |
||
|
Bacımın örtüsü batmakta REZİL'in gözüne Acırım tükrüğe Billahi, tükürsem yüzüne M.Akif ERSOY TÜRKÜM DEMEK ÇOK BASİT TÜRK DOĞMAK OLAY DEĞİL, TÜRK YAŞAMAK YİĞİTLİK TÜRK KALMAK KOLAY DEĞİL… |
|||
|
|
|
|
|
|
|